Konyhám

2011. szeptember 5., hétfő

FOLTVARRÓS CSOPORTOS UTAZÁS - 2011.08.09. London

Hogy a tumultust elkerüljük, a reggelizést két csoportra osztottuk.Mire kényelmesen megettük a többféle választékból ennivalónkat és megbeszéltük hova és hányan megyünk (mert közben lemorzsolódás történt...), lassan tíz óra lett. Földalattival a Harrods áruházhoz mentünk.


Körbenéztünk a maciosztályon (mert mi nagy macigyűjtők vagyunk) és megállapítottuk, közeledik a karácsony.....amint látható, itt az áruházban már karácsonyi öltözékben pompáznak a brummogók. Egy turista se angyal, tehát el kellett vonulnunk a mosdóba, ami természetesen a lehető legpedánsabb volt, a plusz kedveskedés a kikészített márkás kézkrémek és parfümök használata.....


Felfrissülve tovább haladtunk. A földalattiban (merthogy nem metronak nevezik a londoniak a földalatti nyolc vonalát) állitólag tűz volt így piros emeletes busszal jutottunk el a Picadilly Circus-re,  addig még néhány szépséget láthattunk.



Ekkor már kellő képen megéheztünk, nem hagyhattuk ki az ebédet.


Ebéd közben - kiülős kis étterem- néztük a járókelőket, majd eljutottunk a híres Covent Gardenhez. Igencsak látványos nyüzsgés fogadott bennünket!


Hosszasan el lehetett nézelődni, a mozgalmas csarnokban, a kirakodó sátrak, éttermek, fagylaltozók, Apple-üzlet között, mind-mind látványossággal szolgáltak.


      Igen, a fagyi különleges volt, de maga az üzlet és a fiú is!!!
Még kis séta, kirakatok, emberek, egyáltalán a londoni hangulatot magunkba szívni, igazán remek délutánban volt részünk!



Jócskán elfáradtunk, ahogy a képen is látszik, ám ez jóleső fáradtság volt. Lassan haza földalattiztunk, otthon kis vacsi, zuhanyozás, ágyban zenét hallgattunk és átbeszéltük a látottakat.

folytatás következik....





7 megjegyzés:

Márti írta...

Jó volt olvasni a beszámolót! Várom a folytatást :)

BORI írta...

Lassan haladok vele, mert "ezer más dolgom is van".....azért szívesen nézem a Te blogodat is!!! :)

Margó írta...

Nagyon jó nézegetni a képeket,és gondolatban,újra,és újra bejárni Londont!:) Szuper napok voltak!:)

BORI írta...

Szerintem is jó volt! :)

zsofi írta...

ez is egy szép nap volt és utána fáradtan tértünk vissza a saját macijainkhoz :)

BORI írta...

Igen, majd írok Róluk is! :)

Nagymamis írta...

Én még nem jártam Londonban.......köszönöm, hogy a beszámolód által egy kicsit én is ott lehettem!